چهارشنبه / ۳ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 22 January / 2025
×

به‌گزارش تیتر خبر، نشست سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری با معاون اول رئیس‌جمهوری در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز شنبه ۲۲ دی برگزار شد. در این نشست سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری در حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری به بیان نظر، دیدگاه و پیشنهادهای خود پرداختند. عرب نژاد مدیرعامل یکی […]

ضرورت پرداخت تسهیلات برای فعال کردن پنل‌های خورشیدی در بوم‌گردی‌ها
  • کد نوشته: 1286
  • ژانویه 11, 2025
  • به‌گزارش تیتر خبر، نشست سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری با معاون اول رئیس‌جمهوری در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز شنبه ۲۲ دی برگزار شد.

    در این نشست سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه گردشگری در حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری به بیان نظر، دیدگاه و پیشنهادهای خود پرداختند.

    عرب نژاد مدیرعامل یکی از شرکت‌های هواپیمایی در این نشست گفت: ظرفیت‌های فراوانی در حوزه گردشگری داریم و حتی می‌توان ادعا کرد که شرایط برخی از روستاهای ما از روستاهای ترکیه هم بهتر است. اما در ترکیه، دولت تلاش کرده که ظاهر را درست کند. ما باید به این مسائل توجه کنیم و زیباسازی شهری و اطراف جاده‌ها و حریم راه‌ها را درست کنیم تا برای گردشگران خارجی جذابیت بیشتری داشته باشد.

    وی افزود: ما در شرکت مان حدود ۵۰ فروند هواپیما داریم و آمادگی دادیم که سالی یک تا یک و نیم میلیون گردشگر خارجی به کشور بیاوریم. شرکت در حوزه گردشگری طبیعت فعالیت می‌کند و در حوزه دریا نیز اخیراً فعالیت خود را آغاز کرده‌ایم و به دنبال توسعه گردشگری دریایی هستیم.

    جوادزاده سرمایه‌گذار پروژه گردشگری در فیروزکوه نیز گفت: این پروژه در ۳۰۰ هکتار و در سه فاز در حال اجرا است و مدرن‌ترین خط تله‌کابین را راه‌اندازی کرده‌ایم. ظرفیت پروژه ما برای جذب حداقل ۴ میلیون گردشگر سالانه تعریف شده است. اگر بحث تولی‌گری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شود، مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری در همین وزارتخانه به صورت کامل برطرف می‌شود. این پروژه ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۴ هزار نفر دارد و نیازمند حمایت است. درخواست داریم کمک کنید که این پروژه به سرانجام برسد و شاهد ایجاد یک فضای گردشگری زیبا و جامع در فیروزکوه باشیم.

    کبیری سرمایه‌گذار هتلی در نوشهر نیز در این نشست گفت: این هتل ۳۰ طبقه و ۵۱۵ اتاق و سوئیت دارد. ۱۲۰ میلیارد تومان برای احداث این هتل سرمایه‌گذاری شده و امیدواریم در فروردین ۱۴۰۴ میزبان مهمانان باشیم. از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای حمایت‌هایی که داشته‌است تشکر می‌کنم.

    وی افزود: حوزه گردشگری اهمیت بسیاری دارد و اگر دولت از این حوزه حمایت کند قطعاً شاهد درآمدزایی و اشتغال‌زایی هرچه بیشتر در کشور هستیم.

    بیگی سرمایه‌گذار هتلی در کیش نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: گردشگری یکی از پردرآمدترین حوزه‌ها در کشورهای مختلف است و در این میان با توجه به ظرفیت‌های بسیار زیادی که در ایران وجود دارد این صنعت می‌تواند درآمدهای بالایی داشته باشد. سرمایه‌گذاران این ‌حوزه نیازمند همکاری و حمایت هستند. امید داریم به زودی شاهد افزایش جذب گردشگران خارجی به کشور باشیم.

    مادرشاهیان سرمایه‌گذار هتل‌های مشهد و کیش نیز گفت: با سرمایه‌گذاری در ساخت هتل در شهرهای مشهد و کیش خوشبختانه موفق به ایجاد اشتغال ۱۵۰۰ نفر شده‌ایم. با توجه به نیازهای کشور حداقل ۵۰۰ هتل جدید احداث شود اما واقعیت این است که سرمایه‌گذاران تمایل زیادی به ساخت هتل و سرمایه‌گذاری در این بخش را ندارند.

    وی افزود: صنعت گردشگری یک فرصت طلایی برای ارزآوری, درآمدزایی، ایجاد اشتغال و حتی صادرات صنایع‌دستی و افزایش فروش مواد غذایی و حرکت سایر مشاغل و صنایع است بنابراین باید تلاش کنیم که صنعت گردشگری از حاشیه به متن بیاید.

    جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتل‌داران نیز در این نشست اظهار کرد: خوشبختانه در مجموعه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت‌های خوبی انجام شده و از معاون اول رئیس‌جمهور انتظار داریم که بسته‌های حمایتی در قالب‌های مختلف تهیه و به منظور حمایت از سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه صنعت گردشگری اجرایی شود.

    مصطفی شکیب رئیس جامعه تورگردانان کشور نیز افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما در صنعت گردشگری، موضوع ایران‌هراسی است. باید مشخص شود که برنامه ما برای مقابله با این موضوع چیست؟ به نظر می‌رسد تبلیغات ما برای مقابله با ایران‌هراسی کافی نیست و بودجه ما در این باره بسیار اندک است. این در حالی است که برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی نیز مشکلاتی داریم و بودجه بسیار کمی در این باره اختصاص می‌یابد.

    یزدانی نائب‌رئیس انجمن راهنمایان گردشگری نیز در این نشست گفت: مشکل اصلی ما در حوزه گردشگری، ورود و جذب گردشگر است. اگر گردشگر بیاید، صنعت گردشگری می‌تواند پویا و زنده بماند بنابراین باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا گردشگر وارد کشور شود.

    در این میان راهنمایان گردشگری مهمترین افراد حوزه صنعت گردشگری هستند که در بحران‌ها بیشترین آسیب را این‌ها می‌خورند.

    یاور عبیری رئیس جامعه بومگردی با اشاره به فعالیت ۳۵۰۰ بومگردی در کشور، افزود: بوم‌گردی‌ها نماد هویت فرهنگ ایران هستند که می‌توانند موجب مهاجرت معکوس شوند و بیشترین اشتغالزایی را در کشور ایجاد کنند.

    وی خواستار پیگیری از معاونت روستایی ریاست جمهوری به‌منظور فراهم کردن زیرساخت روستاها و پرداخت تسهیلات کم بهره برای ساخت پنل‌های خورشیدی در واحدهای بوم‌گردی شد.

    نیکونام رئیس انجمن گردشگری سلامت با اشاره به ارزآوری سالانه پنج میلیارد دلاری حوزه گردشگری سلامت، بر تشکیل کارگروه ویژه برای رفع مشکلات و از میان برداشتن واسطه‌گری‌های موجود تاکید کرد.

    نبیل سرمایه‌گذار هتل پنج ستاره یزد با بیان اینکه دیپلماسی گردشگری تنها راهکار برون‌رفت کشور از مشکلات کنونی است، استفاده از قدرت فرهنگی را در کاهش ایران‌هراسی مفید دانست.

    وی به حمایت و اهدای مشوق‌هایی مانند معافیت‌های مالیاتی به بخش خصوصی برای زنده کردن بافت‌های قدیمی، با نظارت از سوی دولت اشاره و یزد را در این راستا تجربه‌ای مفید عنوان کرد.

    منبع مهر نیوز

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.