به گزارش تیتر خبر، اگر قرار بود فهرستی از شهرهای قابل پیادهروی تهیه کنید، شهر داغ و بیابانی دبی احتمالا در رتبههای پایین قرار میگرفت. با این حال، این وضعیت بهزودی با اجرای شبکهای گسترده از مسیرهای پیادهروی، شامل مسیرهای مرتفع و دارای تهویه مطبوع، تغییر خواهد کرد. به نوشته نیواطلس، این پروژه با نام […]
به گزارش تیتر خبر، اگر قرار بود فهرستی از شهرهای قابل پیادهروی تهیه کنید، شهر داغ و بیابانی دبی احتمالا در رتبههای پایین قرار میگرفت. با این حال، این وضعیت بهزودی با اجرای شبکهای گسترده از مسیرهای پیادهروی، شامل مسیرهای مرتفع و دارای تهویه مطبوع، تغییر خواهد کرد.
به نوشته نیواطلس، این پروژه با نام «دبی واک» (Dubai Walk) شناخته میشود و هنوز در مراحل اولیه قرار دارد، اما بسیار بلندپروازانه به نظر میرسد. این پروژه شامل 6500 کیلومتر مسیرهای پیادهروی در سراسر دبی خواهد بود. با این حال، از این مقدار، 2300 کیلومتر از بازسازی مسیرهای موجود تشکیل خواهد شد.
این پروژه همچنین شامل ساخت 110 پل عابر پیاده و گذرگاههای زیرزمینی برای بهبود اتصال شهری است که همه اینها بخشی از تلاش بزرگتر برای افزایش سهم پیادهروی از 13 درصد به 25 درصد تا سال 2040 محسوب میشود.
دبی واک شامل مسیرهای دیدنی، مسیرهای کنار آب، مسیرهای روستایی و کوهستانی و راههای شهری خواهد بود. این مسیرها، جاذبههای مهمی مانند «برج خلیفه» و «موزه آینده» را به هم متصل خواهند کرد. یکی از جذابترین بخشهای این پروژه، یک مسیر مرتفع و مجهز به تهویه مطبوع در نزدیکی موزه آینده است که با نام «حلقه آینده» (Future Loop) شناخته میشود و امکان پیادهروی در تمام طول سال را فراهم میکند.
پروژه حلقه آینده یک مسیر مرتفع نمادین به طول 2 کیلومتر و با عرضی بین 6 تا 15 متر، جاذبههای کلیدی شامل مرکز تجارت جهانی دبی، موزه آینده، برجهای امارات، مرکز مالی بینالمللی دبی و ایستگاههای متروی نزدیک را به هم متصل میکند.
این پروژه با اتصال به 10 نقطه کلیدی، یک سطح 30 هزار مترمربعی دارای تهویه مطبوع برای پیادهروی در تمام طول سال و 30 هزار متر مربع فضای سبز سایهدار را ایجاد میکند. این پروژه که شامل فضاهای تجاری نیز خواهد بود از طریق مشارکت عمومی و خصوصی توسعه مییابد.
این طرح عظیم است و انتظار میرود بیش از یک دهه برای اجرا زمان ببرد. مرحله آزمایشی آن از 2025 تا 2027 اجرا میشود و تکمیل کامل آن برای سال 2040 برنامهریزی شده است.
منبع اکوایران